29-09: Buurtfeest Kloostertuin Opveld

Om de geslaagde restauratie van de Heilig Hart-grot te vieren, organiseert stichting Vrienden van Kloostertuin Opveld een buurtfeest op zondag 29 september (Nationale Burendag). Om 14.00 u. openen VKO-voorzitter Marieke Smits en wethouder Jim Janssen deze feestelijke dag met een toespraak, waarna ze de grot onthullen. Harmonie Heer Vooruit verzorgt de muzikale omlijsting.

Na dit officiële gedeelte gaat de harmonie iedereen voor naar de middelste wei in de kloostertuin. Hier is een tent opgezet en kunnen buurtbewoners, muzikanten en gezagsdragers napraten en genieten van een glas fris, sap, bier of wijn (muntjes zijn alleen met cash-geld te koop). Ook is er een pizzabakker aanwezig, bij wie men (ook weercash) een smakelijke pizza kan bestellen.

Maar dat is nog niet alles! Bijenspecialist Frans Braeken verzorgt deze dag een insectenworkshop voor jong en oud, Scouting Heer bouwt een hindernisbaan, waar buurtkinderen lekker overheen kunnen klauteren én er is live-muziek door jonge (lokale) talenten. Genoeg te zien en te beleven dus op deze buurtfeestdag voor de bewoners van Heer, Vroendaal en Eyldergaard.

We nodigen de wethouder, de harmonie, de bewoners van Croonenhoff en natuurlijk alle buurtbewoners – jong en oud – van harte uit op 29 september, van 14.00 tot 17.00 uur. Graag tot dan!

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon121
Tweet 20
fb-share-icon20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je de site interessant? Volg ons dan en 'like' ons!