Struinen in de Tuinen – zo 5 sept

Kloostertuin Opveld neemt op zondag 5 september deel aan Struinen in de Tuinen. Die middag vinden er 3 optredens plaats van het koor Stem des Volks Maastricht. Het koor zingt onder meer over liefde en verzet, geluk en onrecht en natuurlijk over de natuur. De optredens duren ca. 30 minuten en starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.
 
De optredens vinden plaats op het grasveld bij de grote bakstenen Kloosterkapel. Er zijn alleen staplaatsen, wie wil kan zelf een (klap)stoeltje meenemen of een kussen voor op het gras. Vanaf de ingangen van de Kloostertuin zijn er looproutes aangegeven met pijlen. Op en rond het grasveld vragen we bezoekers om voldoende afstand van elkaar te houden.
 
Deze middag zijn er dicht bij de Kloostertuin nóg 2 muzikale optredens. In de Tuinen van De Heerenhof, Veldstraat 8, zingt vocaal trio VerrasSing om 13.30, 15.00 en 16.30 uur. In buurttuinderij Hof van Heer, aan de Rijksweg, speelt de wave- en rockband No Fake News om 12.45, 14.15 en 15.45 uur. Dankzij de op elkaar afgestemde aanvangstijden zijn deze 3 optredens prima te combineren!
 
Struinen in de Tuinen is een kosteloos evenement, maar een kleine donatie wordt zeker op prijs gesteld. Aanmelden is niet nodig; bij een grote toeloop vragen we bezoekers wel om zich voldoende te verspreiden. Overigens zijn er deze middag 81 optredens in 27 tuinen in Maastricht; zie www.struinenindetuinen.nl.
 
Hopelijk tot ziens zondag in de Kloostertuin!
Please follow and like us:
error20
fb-share-icon121
Tweet 20
fb-share-icon20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je de site interessant? Volg ons dan en 'like' ons!