‘Struinen in de Tuinen 2021’: genieten van mooie muziek onder groen loof

Gisteren vond in de prachtige ambiance van de Kloostertuin editie 2021 van Struinen in de Tuinen plaats. Onder een stralende zon hebben bijna honderd bezoekers kunnen genieten van de fraaie zangkunsten van koor Stem des Volks Maastricht.

Onder leiding van dirigent Edward Berden en begeleid op piano door diens partner Denny Gorissen, bracht het koor mooie stukken ten gehore. Elk lied – in het Nederlands, Frans of Italiaans – voorzag de dirigent van een interessante introductie, waarmee hij het publiek leuk betrok bij de muziek. Dat publiek reageerde enthousiast en ook koorleden gaven aan blij te zijn om weer samen te kunnen zingen en optreden.

Stem des Volks Maastricht
Stem des Volks Maastricht

Alles zat mee: er stond nauwelijks wind (zodat het onversterkte koor heel duidelijk te horen was) en de zon scheen uitbundig. Het kwik steeg gaandeweg tot 26 graden, maar gelukkig bood het loof van de parkbosbomen de nodige schaduw aan koor, pianiste en dirigent. Kortom, het was een zeer geslaagde middag! Dankjewel aan alle bezoekers, aan Struinen in de Tuinen, aan de helpende handen en vooral ook aan Stem des Volks Maastricht!

Pianiste Denny en dirigent Edward

NB: Deze middag waren er ook muzikale optredens in de aanpalende Hof van Heer (rockband No Fake News) en in de Tuinen van de Heerenhof (vocaal trio VerrasSing). Doordat e.e.a. op elkaar was afgestemd, konden bezoekers alledrie de optredens bezoeken.

No Fake News
VerrasSing
Please follow and like us:
error20
fb-share-icon121
Tweet 20
fb-share-icon20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je de site interessant? Volg ons dan en 'like' ons!