‘Gluren bij de Buren’ op zondag 3 juli

Op zondag 3 juli doen we mee aan ‘Gluren bij de Buren’ (voorheen ‘Struinen in de Tuinen’). Deze middag treden twee koren op in de Kloostertuin: Stem des Volks (om 13.00 en 13.45 uur) en Sjantée (om 15.15 en 16.45 uur). Beide koren staan onder leiding van dirigent Edward Berden en worden op piano begeleid door Danny Gorissen.

Net als vorig jaar speelt deze muzikale activiteit zich af op het grasveld aan de achterzijde van de Kloosterkapel (achterzijde van verzorgingscentrum De Croonenhoff). Deze locatie is het makkelijkst te bereiken via de voetgangersingang tussen het Croonenhoff-gebouw en het voormalige klooster aan de Veldstraat in Heer (tegenover huisnummer 55).

We nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en te genieten van het gevarieerd repertoire van beide koren en het gezellig samen zijn in de mooie Kloostertuin! De toegang is gratis. Een eventuele vrijwillige donatie is vanzelfsprekend mogelijk.

NB: Op loopafstand van de Kloostertuin zijn er nog 3 optredens te bezoeken. In Buurttuinderij Hof van Heer (Rijksweg naast nr. 15) treedt de groep Kezjem op, in de Tuinen van De Heerenhof (Veldstraat 8) zingt singer-songwriter Remko! en op het adres Gerard Walravenstraat 92a (in Heer) treedt Dansstudio Maastricht op. Kijk voor de exacte tijden van deze optredens op https://www.glurenbijdeburen.nl/nl/informatie/programma en klik op ‘Maastricht’.

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon121
Tweet 20
fb-share-icon20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *