Donateurs bedankt!

Beste donateurs, 

Wij willen jullie allen bijzonder hartelijk danken voor de bijdrage die jullie hebben overgemaakt n.a.v. onze donateursactie eind 2020! Iedereen die een e-mailadres had vermeld bij de betaling hebben wij een bedankbrief gestuurd. De donateurs van wie we geen mailadres hebben gekregen, willen we via deze online-weg alsnog bedanken en informeren. Dankzij jullie gulle bijdragen – circa 900 euro! – is onze stichting in staat om, samen met buurtbewoners, ook in 2021 zorg te dragen voor een voor iedereen aantrekkelijke kloostertuin.

De donateursgelden willen we onder meer gebruiken voor de DOE-dagen en activiteiten, voor klein onderhoud (snoeien, opruimen, planten, klein gereedschap) en voor de (bescheiden) beheerkosten van de stichting. Dankzij uw bijdrage kunnen we bijvoorbeeld het succesvolle Paasvuur organiseren, een educatieve rondleiding of speurtocht realiseren, een Buurtpicknick of andere samenkomst op poten zetten en de DOE-dag-helpers een broodje aanbieden.

Blijf op de hoogte
Zodra het weer enigszins kan, starten we onze DOE-dagen en alle overige activiteiten op. Momenteel zijn we druk bezig met ons activiteitenoverzicht voor 2021 en zodra dat gereed is, sturen we u dit toe. Tevens maken we een en ander bekend via sociale media (Facebook, Vroendaal, Nextdoor) en via onze website en de site van Buurtplatform Heer. Volg onze pagina(’s) en doe ook eens mee; het is bijzonder gezellig en gezond om samen in de open lucht de handen uit de mouwen te steken.

Uw donateurschap
Zodra uw donatie bent u donateur en daarmee ‘Vriend van de Kloostertuin’ voor de duur van één jaar. Wat betekent dat? U ontvangt drie keer per jaar onze nieuwsbrief met daarin wetenswaardigheden, plannen en informatie over onze activiteiten. Ook sturen we u uitnodigingen voor de DOE-dagen en andere activiteiten in de kloostertuin en schenken we tijdens het Paasvuur en op Burendag een gratis drankje voor u in.

Bovendien hebt u het zogeheten ‘recht van inspreken’ op onze bestuursvergaderingen. Door onderwerpen aan te dragen – dit kan simpel via een e-mail aan info@kloostertuinopveld.nl – kunt u invloed hebben op de toekomstplannen voor de kloostertuin. U bent in dat geval ook welkom op onze bestuursvergadering, zodra de Corona-regels dat weer mogelijk maken. Onze vergaderdata publiceren wij weldra op de website. Samen met u houden we de kloostertuin openbaar, netjes en veilig!

Goed om te weten
– Omdat de Stichting Vrienden van Kloostertuin Opveld de ANBI-status heeft, is uw gift fiscaal aftrekbaar. Hierbij geldt wel een drempel, waarvan de hoogte afhankelijk is van uw fiscaal inkomen. Het drempelbedrag is níét van toepassing indien u zich voor 5 jaar vastlegt als donateur. De donaties zijn dan volledig fiscaal aftrekbaar. Hiervoor is wel een schriftelijke overeenkomst nodig tussen de Stichting en de donateur. Zie de ANBI-pagina op onze website.

– Enkele weken voordat uw donateursjaar afloopt, sturen we u een e-mail met de vraag of u het donateurschap wilt verlengen. Het is dus niet zo dat we stilzwijgend verlengen! Hebt u verdere vragen, neem dan gerust contact met ons op via: info@kloostertuinopveld.nl.

We willen u graag nogmaals danken voor uw bijdrage en zien u graag terug in de mooie kloostertuin!

Met vriendelijke groeten, Giel, Berend, Winfried, Yves en Amaury

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon121
Tweet 20
fb-share-icon20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Vind je de site interessant? Volg ons dan en 'like' ons!