24 sept.: BUREN-/DOE-dag

Op zaterdag 24 september – Nationale Burendag – organiseren we dit jaar een actieve en sociale DOE-dag in plaats van een meer op cultuur en educatie gerichte Burendag zoals vorig jaar. Het is ons helaas niet gelukt om tijdig een speciaal programma voor Burendag 2022 rond te breien. Niettemin vinden we het belangrijk én leuk om dit moment niet over te slaan en daarom nodigen we al onze buurtbewoners uit op onze Buren-DOE-dag.

Op zaterdag 24 september aanstaande gaan we onder meer de volgende activiteiten uitvoeren:

  • snoeien/bijpunten van de meidoornheggen
  • zagen van hazelaartakken
  • opruimen van o.a. afgevallen takken
  • maaien van boomspiegels en ondergroei

Zoals altijd zal er ook deze DOE-dag worden gezorgd voor een smakelijke lunch voor de deelnemers. Rond het middaguur genieten we dan samen van broodjes, fruit, koffie of sap, koek en ander lekkers!

Aanmelden

Kunt u er komende zaterdag ook bij zijn, dan kunt u zich aanmelden via info@kloostertuinopveld.nl, vermeld s.v.p. uw naam en het aantal personen. We zien uw aanmelding en komst graag tegemoet!

Nationale BURENDAG staat in het teken van sociaal contact tussen buurbewoners en daarvoor is onze DOE-dag uitstekend geschikt. Samen klussen in het groen, leuke gesprekken aanknopen en elkaar (beter) leren kennen – dat is meteen ook een van de doelstellingen die de stichting VKO nastreeft. Dus grijp je kans en meld je aan voor DOE-dag-zaterdag!

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon121
Tweet 20
fb-share-icon20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *