Donaties

De stichting VKO is met grote regelmaat doende om fondsen te werven en/of subsidies binnen te halen. Zonder een – relatief bescheiden – financiële basis kunnen we immers niet bijzonder veel realiseren in de kloostertuin. Subsidieverstrekkers waarmee we samenwerken zijn Maastricht Doet!, het Oranjefonds, het Elisabeth Strouven Fonds en Kern met Pit (van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij).

Waar we heel dankbaar voor zijn, dat zijn zeker ook de particuliere gevers uit de buurten Heer, Vroendaal en Eijldergaard: mensen die ons (vrijwilligers)werk een warm hart toedragen en die ons graag steunen in ons streven om de mooie Kloostertuin Opveld zo toegankelijk en aantrekkelijk mogelijk te houden. Menig buurtbewoner heeft ons verblijd tijdens onze crowdfundingactie(s) of de rondgang met de collectebus.

Wilt u ons werk ook ondersteunen met een kleine of wat grotere bijdrage, neem dan gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze plannen. Onder Contact vindt u onze gegevens alsook ons bankrekeningnummer NL58 ABNA 0817 8504 57. Stichting VKO is te allen tijde open en transparant naar subsidieverstrekkers en particuliere gevers over de verantwoording van binnenkomende gelden.